Vitajte na našej webovej stránke!

Dvere Spartan, Mostná 20, 949 01 Nitra | info@dverespartan.sk

Môj košík 0
Kategórie

Hliníkové dvere CREO

DVERE CREO

Vonkajšie hliníkové dvere, ideálne riešenie pre tých, pre ktorých je dôležitá originalita a neobmedzené možnosti výberov riešení, upravených pre Vašu vlastnú víziu domu. Dvere zaručujú voľnosť pri vytváraní individuálneho neopakovateľného modelu.

Je to zaručený kreatívny prístup k unikátnym potrebám zákazníkov.

VONKAJŠIE HLINÍKOVÉ DVERE CREO

Hliníkové dvere CREO s obojstranným nasadzovacím panelom. Celý povrch krídla dverí, tak ako z vnútra, tak aj z vonka, pokrývajú hliníkové plechy najvyššej kvality. Povrch krídla dverí je zlícovaný s povrchom zárubne a vytvára obojstrannú spojitosť a tiež elegantnú plochu.

Vďaka špeciálnej výplni krídla a hliníkovým profilom vysokej kvality je koeficient tepelného prieniku Ud dvier CREO od 0,8 W/m2K (pre referenčné dvere s rozmermi 1400 x 2500 mm s plným panelom).

  1. Krídlo dverí o o sile 77 mm s obojstranne nasadzovacím panelom
  2. Rám krídla a zárubne z hliníkových štvorkomorových profilov s tepelnou prepážkou
  3. Sedem druhov kľúčiek v štandarde, podľa výberu
  4. Trojbodový automatický zámok s dennou funkciou v štandarde, voliteľné k dispozícii elektrické zámky
  5. Obojstranné ozdobné prvky z nerezovej ocele v štandarde, voliteľne vo farbách matná štruktúra a imitácia dreva
  6. Držadlo z nerezovej ocele
  7. Prah s prerušeným tepelným mostom a tepelným rozšírením s výškou 80 mm v štandarde
  8. Trojkomorové obojstranné bezpečnostné sklo o sile 77 mm U=0,6 W/m2K so zatepleným rámom v štandarde
  9. Valčekové pánty v štandarde alebo voliteľné skryté nastaviteľné v 3 osiach
  10. Atestovaná vložka proti vylomeniu s piatimi kľúčmi v štandarde
  11. Čapy proti vysadeniu (voliteľný doplnok)
  12. Frézovanie s možnosťou zlícovania k reliéfu v segmentových vrátach
  13. Elektronické dverné kukátko so zvončekom (voliteľný doplnok)
  14. Systémy riadenia prístupu (voliteľný doplnok)
  15. Zatváracie zariadenie ukryté v krídle dverí (voliteľný doplnok)
  16. Okopový nerezový plech montovaný voliteľne v dolnej časti panelu
 
  • TECHNICKÉ ÚDAJE
  • BEZPEČNE OD VCHODU
  • SPOĽAHLIVÉ A TRVANLIVÉ
  • TEPLO A TICHO
Systém: MB 86 SI+
Hĺbka zástavby: 77 mm
Druh panelu: panel obojstranne nasadzovaný a sile 77 mm
Druh skiel v paneli: trojkomorové sklo obojstranne bezpečnostné o sile 77 mm, U=0,6 W/m2K so zatepleným rámom v štandarde
Tepelná izolácia: Ud od 0,8 W/m2K pre dvere s referenčnými rozmermi 1400 x 2500 mm
Maximálne rozmery: do 1400 x 2500 mm

Pocit bezpečia je stav istoty, stability, nezávislosti, ochrany úrovne a kvality života. Preto venujeme takú dôležitosť bezpečnosti a našim cieľom je zabezpečiť Vám a Vašej rodine kľud. Preto pre výrobu dvier používame tie najkvalitnejšie osvedčené materiály a najmodernejšie technológie.

Dvere CREO sme vystavili skúškam proti vlámaniu v triede RC2 a RC3, ktoré boli uskutočnené v IFT Rosenheim – najväčšom skúšobnom laboratóriu v Európe. Môžete si byť istý, že rozhodnutím pre dverer CREO Vám zabezpečíme ten najlepší štít proti vlámaniu do Vášho domu, či bytu.

CREO sú výnimočne stabilné a proti deformáciám odolné hliníkové dvere. Všetky diely konštrukcie a výplň boli navrhnuté pre dosiahnutie tých najvyšších štandardov. Taktiež výbava bola konfigurovaná tak, aby zabezpečila trvanlivosť, bezpečnosť a zvýšila súčastne funkčnosť v podmienkach zaťaženia, spojeného s každodenným používaním

Dvere CREO sme vystavili skúškam v rôznych klimatických podmienkach, teda v rozdielnych teplotách, v ktorých získali najvyššiu 3. triedu odolnosti proti klimatickým podmienkam.

Pre dvere CREO bola získaná najvyššia 3 klimatická trieda podľa normy PN-EN 12219:2001, Klimatické skúšky pre klímu E a D.

Účinná izolácia predstavuje predovšetkým tepelný komfort, teda vhodnú teplotu vo vnútri miestnosti nezávisle na ročnom období a taktiež komfort akustický, ktorý zabezpečuje redukciu hluku.

Ak si zvolíte dvere CREO máte záruku maximálnej účinnosti izolácie. Dosadením skvelých parametrov umožňuje konštrukcia postavená na tepelne izolovaných profiloch, špeciálnu výplň krídla v podobe teplej peny a utesňovacích rohoží a taktiež systém tesnenia, eliminujúci tepelné straty na najnáročnejších miestach krídiel dverí. Preto sú dvere CREO skvelou a tou najlepšou ochranou vstupu do domu alebo bytu pred vonkajšími vplyvmi ako napríklad zima, vietor alebo hluk.*.

*Pre dvere CREO s referenčnými rozmermi 1400 x 2500 mm s plným panelom.

 

 

Dvere individuálne vyCREOvané

Design dverí CREO odlišuje jednoduchosť a eleganciu. Odzrkadľuje lásku k modernej architektúre a súčasne sa veľmi ľahko komponuje pre rôzne aranžérske zmysly.

Obľubou sa stalo pozorovanie zákazníkov ako inšpirácia k vzniku CREO 300 - vzorov, ktoré vznikajú podľa individuálnych vízií každého užívateľa.

Tento neštandardný prístup k návrhárstvu umožňuje stať sa tvorcom vlastného okolia.

Dvere individuálne vyCREOvané

ŠIROKÁ PALETA FARIEB

Na základe potrieb a predstáv jednotlivých zákazníkov, ktorí vyžadujú trvalý, estetický a originálny vzhľad, ponúkame širokú farebnú škálu. Týmto spôsobom si môžete vybrať farbu dverí podľa fasády, okien či ďalších prvkov budovy.

Dverám CREO môžeme dodať unikátny vzhľad vďaka rôznym technikám povrchovej úpravy. Výnimočné vizuálne efekty dosiahneme natieraním farieb mat štruktúrou zo vzorkovníka RAL alebo DECOR, a polep nám poskytuje možnosť získať zaujímavú štruktúru.

Otvorte sa novým dojmom, otvorte sa fantázii s farbami a spokojnosť bude určite na oboch stranách.

 
  • ŠTANDARDNÉ (mat štruktúra)
  • DECOR
  • POLEPY
  • HOMEINCLUSIVE 2.0

ŠTANDARDNÉ FARBY (mat štruktúra)

HI Modern graphite | RAL 7016HI Modern graphite | RAL 7016 Modern black | RAL 9005Modern black | RAL 9005 Modern pearl | RAL 1013Modern pearl | RAL 1013 Modern white | RAL 9010Modern white | RAL 9010 RAL 3000RAL 3000 RAL 5003RAL 5003 RAL 5004RAL 5004 RAL 6005RAL 6005 RAL 6009RAL 6009 RAL 6012RAL 6012 RAL 7006RAL 7006 RAL 7021RAL 7021 RAL 7024RAL 7024 RAL 7026RAL 7026 RAL 7035RAL 7035 RAL 7037RAL 7037 RAL 7043RAL 7043 RAL 7047RAL 7047 RAL 8011RAL 8011 RAL 8014RAL 8014 RAL 9001RAL 9001 HI Comfort Grey | RAL 9006HI Comfort Grey | RAL 9006 HI Warm Strone | RAL 9007HI Warm Strone | RAL 9007 RAL 9016RAL 9016 HI AnthraciteHI Anthracite LitinaLitina KremenKremen
 

DECOR

Zlatý dubZlatý dub OrechOrech MahagonMahagon Winchester Winchester Venge – tmavý dubVenge – tmavý dub
 

POLEPY

Zlatý dubZlatý dub OrechOrech MahagonMahagon Black CherryBlack Cherry Tmavý dubTmavý dub Dub bahennýDub bahenný MacoreMacore Siena RosoSiena Roso Siena NoceSiena Noce OregonOregon Letná vášeňLetná vášeň WinchesterWinchester SapeliSapeli Siena PLSiena PL Dark GreenDark Green Cream whiteCream white Anthracite GreyAnthracite Grey Metbrush aluminiumMetbrush aluminium AnTeakAnTeak Dub prírodnýDub prírodný Dub rustikálnyDub rustikálny DaglesiaDaglesia Čokoládová hnedáČokoládová hnedá Sheffield oak lightSheffield oak light Antracyt QuartzAntracyt Quartz Metbrush silverMetbrush silver
 

HOMEINCLUSIVE 2.0

HOMEINCLUSIVE  2.0

HIEARTH

HI SMOKE GREENHI SMOKE GREEN HI WILLOW GREENHI WILLOW GREEN HI FERN GREENHI FERN GREEN HI DEEP GREENHI DEEP GREEN

HISTEEL

HI TRUE BLUEHI TRUE BLUE HI MARINA HORIZONHI MARINA HORIZON HI ANTHRACITEHI ANTHRACITE HI MODERN GRAPHITEHI MODERN GRAPHITE

HISTONE

HI COMFORT GREYHI COMFORT GREY HI WARM STONEHI WARM STONE HI QUARTZ GREYHI QUARTZ GREY HI BROWN STONEHI BROWN STONE

HIRUBY

HI MOODY CORALHI MOODY CORAL HI FLAME REDHI FLAME RED HI MODERN MAROONHI MODERN MAROON HI DEEP BROWNHI DEEP BROWN

 

INFORMÁCIE

 
  • VRÁTA, DVERE, OPLOTENIE
  • PRÍSVETLÍKY, SVETLÍKY
  • SKLÁ
  • VYBAVENIE
  • ZÁMKY
  • DRŽIAKY
  • KOLEKCIA KĽUČIEK

VRÁTA, DVERE, OPLOTENIE

V JEDNOM DESIGNE

Kolekcia Home Inclusive spája do jednej štylistickej línii vráta, dvere aj ohradenie. Je to príklad návrhárstva orientovaného na spojitosť v úžitkovom priestore. Inšpiruje, vytvára a vyznačuje trendy, ktorých design je založený na dokonalých technických parametroch a neopakovateľnom vzhľade.

V rámci kolekcie je možnosť voľby novej generácie segmentových vrát PRIME, ktoré sú synonymom štýlu a bezpečia. Ich majstrovská kvalita a rafinovaná jednoduchosť formy sú doplnením kolekcie a estetickým majstrovským kúskom.

PRÍSVETLÍKY, SVETLÍKY

Prísvetlík pravý (PP) Prísvetlík ľavý (PL) Prísvetlík pravý + ľavý (PP+PL) Prísvetlík pravý + horný svetlík (PP+PH) Prísvetlík ľavý + horný svetlík (PL+PH) Prísvetlík pravý + ľavý + horný svetlík (PP+PL+PH) Horný svetlík (PH)

SKLÁ

33.1(2B2) mat bezpečnostný(1)(3) Stopsol hnedé(1) Stopsol šedé(1) Master-carre(1)(3) Master-ligne(1)(3) Master-point(1)(3) 33.1 piesok(1)(2)(3) Stopsol hnedé(3) Stopsol šedé(3)

Z technických dôvodov tlače sa môžu skutočné odtiene líšiť od farieb uvedených na fotografiách. Pri nákupe odporúčame konzultáciu s predajcom resp. s predavačom.

  • (1) - Sklo v krídle dverí
  • (2) - Sklo bezpečnostné, obojstranne pieskované s priehľadnými pruhmi.
  • (3) - Sklo v prísvetlíkoch a svetlíkoch.

VYBAVENIE DVIER CREO

Skryté pánty Valčekové pánty prispôsobené farbe dverí Kolíky proti vysadeniu Zatváracie zariadenie ukryté v krídle dverí Zatváracie zariadenie s blokádou ukryté v krídle dverí Povrchové pánty prispôsobené farbe dverí Jedno a dvojkanálová čítačka papilárnych línií Jedno a dvojkanálová kódovacia klávesnica Čítačka Bluetooth s dotykovou klávesnicou Dvojkanálová bezkontaktná čítačka Systém prístupu SmartTouch Elektronické dverné kukátko so zvončekom pamäťou a kamerou Štvorkanálový diaľkový ovládač Dvojkanálové bezdrôtové tlačítko uvoľ.dvere Sieťová zásuvka ovladáná diaľkovým ovládačom Bezdrátový gong pre dvojkanálovú kód.kl.

ZÁMKY

Elektrické zámky predstavujú pohodlie pri užívaní a predovšetkým zvýšené bezpečie voči tradičným metódam zabezpečenia vchodu do domu.

Dodatočnou výhodou je možnosť integrovať ich do systému inteligentného domu. Ešte väčšia kontrola nad domom zaistí možnosť ovládať dvere s elektrickým zámkom prostredníctvom mobilných prístrojov.

 
Trojbodový zámok automatický – štandard Trojbodový zámok elektrický: Autotronic P, Autotronic so systémom rodičovskej blokády – voliteľný Viacbodový elektrický zámok – Multitronic - voliteľný

DRŽIAKY

KOLEKCIA KĽUČIEK

Kľučka Amsterdam ** Kľučka: Stockholm ** Kľučka: Marseille ** Kľučka: Paris ** Kľučka: Paris I. ** Kľučka: Liverpool *** Kľučka: Liverpool I. ** Kľučka, držiak Tokyo * Kľučka, držiak Denver ****

* Kľučka, držiak Tokyo | Farba: strieborná, staré zlato,titan | Pozdĺžny štít | voliteľné

** Farba: nerezová oceľ | Delený štít | štandard

*** Farba: titan | Pozdĺžny štít | štandard

**** Farba: nerezová oceľ | Pozdĺžny štít | voliteľné

Vzor 415Vzor 415
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 414Vzor 414
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 413Vzor 413
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 412Vzor 412
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 411Vzor 411
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 403Vzor 403
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 402Vzor 402
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 401Vzor 401
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 360Vzor 360
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 350Vzor 350
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 349Vzor 349
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 348Vzor 348
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 347Vzor 347
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 346Vzor 346
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 345Vzor 345
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 344Vzor 344
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 343Vzor 343
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 342Vzor 342
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 341Vzor 341
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 340Vzor 340
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 339Vzor 339
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 338Vzor 338
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 337Vzor 337
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade
Vzor 336Vzor 336
Doporučená cena:
Naša cena: 0,00 €
Jednotková cena:
Dostupnosť: Na sklade

môj účet

kontakty

newsletter

© 2019 - 2022 Spartan dvere. All Rights Reserved. Developed by MrCode.NET

Mobilná verzia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x