Vitajte na našej webovej stránke!

Dvere Spartan, Mostná 20, 949 01 Nitra | info@dverespartan.sk

Môj košík 0
Kategórie

Automatické posuvné dvere

Automatické posuvné dvereAutomatické posuvné dvere
Výrobca: Empty

KONŠTRUKCIA:

Konštrukcia dverí z nerezovej ocele sa používa v chirurgických blokoch a chirurgických miestnostiach. Naše lekárske dvere sú certifikované pre použitie vo farmaceutickom a lekárskom priemysle.

Dvere môžu byť tiež vyrobené z pozinkovanej lakovanej ocele alebo z lakovanej
nehrdzavejúcej ocele.

KRÍDLO DVERÍ:

uzavretá hygienická konštrukcia. Tesnosť zaisťujú špeciálne pánty. Dvere sú vyplnené polyuretánovou penou, ktorá zaisťuje zvukovú a tepelnú izoláciu.

ZÁRUBŇA:

rohová rám zaisťuje odolnú a stabilnú montáž. Tesnosť zaisťuje špeciálne silikónové alebo EPDM tesnenie.Je možné použiť špeciálny obojstranný rám.

ROZMERY:

najpoužívanejšie rozmery sú: výška 2000 mm alebo 2100 mm a šírka od 900 mm do 1400 mm, ale sme pripravení vyrobiť dvere presne podľa potrieb klienta.

AUTOMATIZOVANIE:

kvalitná automatika zaisťuje rýchle a tiché fungovanie dverí. Spínač môže byť ovládaný kolenom alebo dvere môžu byť aktivované radarom. Automatické dvere zabezpečujú rýchle a tiché fungovanie. Dvere môžu byť aktivované lakťovým aktivátorom, radarom alebo špeciálnym senzorom. Batéria zaisťuje určitú funkčnú dobu aj bez pripojeného elektrického napájania. Dvere môžu byť voliteľne vybavené oknom typu PHARMA.



Meno:
E-mail:
Správa:

môj účet

kontakty

newsletter

© 2019 - 2022 Spartan dvere. All Rights Reserved. Developed by MrCode.NET

Mobilná verzia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x