Vitajte na našej webovej stránke!

Dvere Spartan, Mostná 20, 949 01 Nitra | info@dverespartan.sk

Môj košík 0
Kategórie

Laminárne stropy

Laminárne stropyLaminárne stropy
Výrobca: Empty

Laminárny strop WMSL je technicky vyspelé riešenie spočívajúce v inštalácii stropných ventilátorov s veľkou povrchovou plochou, poskytujúcich celej miestnosti alebo jej časti (tzv. chránený priestor) vysokú čistotu a vhodné fyzikálne parametre s nízkym stupňom turbulencie a elimináciou znečisťujúcich látok emitovaných v miestnosti. Absolútne filtre HEPA používané v laminárnom strope WMSL zabezpečujú filtráciu privádzaného vzduchu na úrovni 99,95% (filtre triedy H13) alebo dokonca 99,995% (filtre triedy H14)

MATERIÁLY A DIZAJN

V závislosti od konfigurácie je laminárny strop WMSL vyrobený z nehrdzavejúcej ocele (trieda 1.4301) alebo z pozinkovanej ocele s náterom s antibakteriálnymi vlastnosťami. Oceľová konštrukcia vo forme zváraného tlakového boxu zaisťuje pevnosť a vzduchotesnosť, uľahčuje montáž a zaručuje odolnosť proti korózii a dezinfekčným prostriedkom.V strednom bode stropnej konštrukcie je samostatný kanál na namontovanie stojana na lampu nad operačný stôl. Laminárny strop WMSL je vyrobený z pevne spojených modulov so štandardnými 650 x 650 mm. Po predchádzajúcej konzultácii s výrobcom je však možné zostaviť stropy modulov rôznych rozmerov, ktoré zodpovedajú požiadavkám návrhu. Absolútne filtre HEPA sú zabudované do zásuviek zabudovanýchmodulov, ktoré sú navyše vybavené držadlami, ktoré tlačia na filtre, aby sa zabezpečila tesnosť. Vďaka jednoduchej demontáži krytov perforovaných modulov je výmena filtrov, ak vôbec, jednoduchá a rýchla pri vykonávaní.

ROZMERY A KONFIGURÁCIA

Povrch laminárneho stropu je určený plochou chráneného priestoru vrátane operačného stola a jeho bezprostredného prostredia, v ktorom operačný tím pracuje. Pretože operačné sály sa často používajú na vykonávanie rôznych druhov ošetrení, odporúča sa, aby minimálna plocha stropu bola 3 x 3 m. Konštrukcia laminárneho stropu umožňuje akúkoľvek modifikáciu modulov, takže rozmery stropu, usporiadanie jednotlivých modulov a umiestnenie lampy nad pracovným poľom sa môžu na žiadosť zákazníka voľne meniť.



Meno:
E-mail:
Správa:

môj účet

kontakty

newsletter

© 2019 - 2022 Spartan dvere. All Rights Reserved. Developed by MrCode.NET

Mobilná verzia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x