Vitajte na našej webovej stránke!

Dvere Spartan, Mostná 20, 949 01 Nitra | info@dverespartan.sk

Môj košík 0
Kategórie

Podávacie boxy

Podávacie boxyPodávacie boxy
Výrobca: Empty

Obrázky produktu Podávacie boxy


Boxy slúžia na zabezpečenie úplnej ochrany produktu alebo personálu, ktorý sa pohybuje medzi zónami s rôznymi triedami čistoty. To zaisťuje splnenie prísnych požiadaviek GMP a GLP na zachovanie vysokokvalitného produktu alebo testov. Boxy sa používajú najmä v situáciách, keď existuje riziko nekontrolovaného vniknutia kontaminácie do miestností vyššej triedy čistoty. Tieto výrobky sú dokonalým riešením zlepšujúcim ergonómiu odporúčanú najmä v operačných sálach, kde personál môže prenášať materiály a nástroje z čistej zóny bez toho, aby ich musel opustiť.

Boxy pozostávajú z 2 malých priechodných okien inštalovaných v deliacich stenách medzi miestnosťami s rôznymi triedami čistoty alebo rôznymi tlakmi. To zaisťuje bezpečný a rýchly prenos materiálov, nástrojov alebo vzoriek, minimalizuje riziko kontaminácie a obmedzuje čas ich prepravy (personál pohybujúci sa medzi zónami s rôznymi
triedami čistoty sa nemusí prezliekať).

Boxy zabraňujú prenikaniu vzduchu medzi miestnosťami vďaka synchronizovanému systému sekvencií otvárania dvierok na obidvoch stranách steny a elektronickému blokovaniu, ktoré zabraňuje súčasnému otvoreniu na oboch stranách.



Meno:
E-mail:
Správa:

môj účet

kontakty

newsletter

© 2019 - 2022 Spartan dvere. All Rights Reserved. Developed by MrCode.NET

Mobilná verzia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x